Van Ouwendorp bouwbedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk op de Noordwest-Veluwe. Onder andere op het gebied van onderhoud, verbouw en restauratie. De hoofdmoot wordt echter gevormd door nieuwbouw: twee-onder-één-kap woningen, luxe bungalows en utiliteitsbouw. Ons bedrijf heeft een traditionele inslag en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij kenmerken ons door korte lijnen, kwaliteit voor een redelijke prijs en gemotiveerd personeel.

Ga naar
Van Ouwendorp
bouwbedrijf
Van Ouwendorp bouwmarkt is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk op de Noordwest-Veluwe. Onze klantenkring bestaat uit klanten voor wie snelheid en deskundigheid voorop staan. Wij bieden u een uitgebreid assortiment: hout & plaatmateriaal, isolatie, bevestigingsmaterialen, schuifdeuren & interieurs op maat, schuifdeursystemen, schapdragersystemen, chemische bouwstoffen, gereedschappen, hang-en sluitwerk, plafond & panelen, PVC-materialen.

Ga naar
Van Ouwendorp
bouwmarkt
Van Ouwendorp bestratingen is hét adres om een basis te leggen voor de inrichting van uw tuin. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. In de ruim 500m² grote showtuin tonen wij u de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment natuursteen, straatbaksteen, terrastegels (o.a. keramisch, oud hollands, strada, allura, furora, retrico en tremico bestrating), muurelementen, in-lite verlichting, kunstgras, en tuinhout.

Ga naar
Van Ouwendorp
bestratingen
Stakenbergweg 56a   8075 RA Elspeet    T. (0577) 49 18 09    F. (0577) 49 25 20    info@vanouwendorp.nl
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio